Přidat odpověď
Mívám taky, někdy několik dní po sobě, pak třeba měsíc až dva nic, pak třeba 14 dní ob tři dny...
Prostě v tom není žádnej systém, žádná pravidelnost... nikdy nevim, kdy mě to zaskočí.
Oběhala jsem lecos, páč když jsem šla s bolestma hlavy k DR poprvé, tak se zjistilo, že mám boreliozu... ta se pak vyléčila, ale bolesti hlavy mi zůstaly... tak mě DR testoval ještě na pár jiných věcí a dělali mi i nějaký testy na infekčnim a nikdo mi na nic nepřišel (krom chudokrevnosti, na kterou jsem začla brát železo, ale i když jsem začla polovičníma dávkama, páč mívám na léky skoro vždy nežádoucí reakce, tak mě to po dvou požitích vyřadilo z provozu na 4 dny, takže jsem to vzdala, že si holt chudokrevnost ponechám). Nakonec mi DR předepsal antimigrenika...
Nedávno jsem jela něco lektorovat a chytlo mě to cestou zpátky... naštěstí řídil někdo jinej, takže se zastávkou na zvracení mě dopravil domů, ale představa, že mě to chytne v půlce semináře, na kterej dorazilo 20 lidí... bych je musela z rozjetý akce poslat všechny domů...
Předchozí