Já kdysi zkoušela bílou polevu vyrobit z bílé čokolády na vaření. Tuším, že se k tomu přidával 100% tuk. Bylo to ale úplně k ničemu, bílá čokoláda se nedala rozpustit a s tukem se téměř nespojila. Tekuté to nebylo ani náhodou, spíš jenom změklé a musela jsem to na cukroví mazat. Vloni i letos jsem koupila hotovou bílou čokoládu v pytlíku, která se jenom rozehřeje v teplé vodě a s tou se aspoň dá pracovat. I když chuťově to není žádný zázrak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.