Přidat odpověď
Ztužák je Omega nebo Iva (jestli se ještě dělá), nemyslím si, že je to extra zdravé. V podstatě se mu vyhýbám. Do nepečeného bych ho rozhodně nedala, maximálně 1 lžíci do čokoládové polevy, v pečeném snad nevadí. Jinak je to asi z Hery nebo něčeho podobného. Nevím, jaký je v tom cenově rozdíl, už jsem to dlouho nekupovala, máslo stojí kolem 30,- Kč a Hera asi 20,- Kč? Co stojí ztužák opravdu netuším. Těsta si dělám sama, všechno to udělá robot a je to raz dva.
S čím ale fakt hrozně bojuju, to jsou korpusy na dort, snad se mi ani jednou ještě nepovedl, teď jsem pro malého musela koupit, protože to, co jsem upekla, bylo sice chutný, snědli ho jako buchtu, ale rozhodně by to nešlo nakrájet. Na složení jsem se radši nekoukala, jíst se to dalo.
Předchozí