aha tak vidím, že nebudeš prvorodička, ale přesto doporučuji proadit se na té porodnici.cz Dr. Koucký porodník.
Ono se to ještě před pár lety rodilo i normoš, a samozřejmě, že někde tuto praxi lékaři ještě zachovávají,a le já mám tucha jestli to dokonce není non lege artis a doporučený termín pro mono dvojčata myslím není 37tt, ale dokonce 4 týdny před porodem. Já u dvojvaječných měla 2 týdny před porodem. Důvody jsou u vás právě kvůli společné placentě, může nastat pro děti nebezpečná situace, když se vyčerpá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.