| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dcerka měla minulý měsíc ATB. na kašel. Poté chvilku klid a v pátek jsem s ní byla opět u dr. s tím, že opět kašle. Má vlhký ošklivý kašel na který na radu dr. dáváme ambrobene. Od včera téměř nic nejí, dnes také téměř nic nesnědla, od rána má průjem a nyní jsem jí naměřila teplotu 38C. Možná by to vyskočilo výše,ale dcerka moc dlouho nevydrží teploměr držet. Je unavená, polehává,ale nemůže usnout. stále se převaluje. Je vidět, že jí není opravdu dobře. A já nějak nevím co s ní? Normálně bych zítra šla k dr. aby na ní znova koukla, ale ta má dovolenou a jet k zástupu se mi moc nechce...neznám ordinační hodiny a kdykoli je zástup, tak bývá hrozně moc lidí. Jak by jste postupovali. Uvažuji jet na pohotovost, at mi jí tam zkouknou, popřípadě poradí,ale zas to nechci dramatizovat. Poraďili by jste si s takovou situací sami doma a jak nebo vyhledali lékaře ( pohotovost nebo raději zítra ten zástup). Děkuju za jakékoli rady, málá nebývá nemocná a já jako matka v těchto situacích nějak strácím zdravý rozum ~n~. Jinak dcerce je 3 a půl roku a právě usnula v sedě.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.