Myslím, že už je nejvyšší čas a já pořád nevím, co pro manžela. Letos by si přál elektrickou kytaru s kombem - cenově kolem 2000. Podotýkám na kytaru hrát neumí, v podstatě by se jednalo o dražší zábavu, asi by si více připadal jako puberťák. Prostě mně se to zdá dost peněz bez záruky, že ji bude využívat. Bazarová by byla jedna, ale zájemce na ni už je, takže případně až po 15. by byla volná a zaručené to není. Mám vyčkat nebo shánět radši měkouše, které docela i potřebuje nebo splnit mu nějaký sen a být za úžasnou manželku?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.