Dandy, k základním asi ne. Mně bylo těhotenství potvrzeno v pátém týdnu ultrazvukem. Na žádnou krev jsem kvůli tomu opravdu nešla. A z mých známých, pokud vím, taky ne. Určitě záleží i na vybavení (jinými slovy, jak dobrý ultrazvuk lékař v ordinaci má). To s tou dehonestací těhotenských testů mi přijde kapánek hloupé... Faktem je, že HCG se vylučuje močí. Těhotenský test ho dokáže detekovat. Jsou velice vzácné situace, kdy přítomnost HCG v moči neznamená těhotenství (info najdeš v každém příbalovém letáku). Spíš tu snahu lékařů zesměšňovat těhotenské testy vnímám jako boj o vlastní důležitost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.