Přidat odpověď
Jenom dotaz - ty antibiotika dostala dcera na zánět průdůšek, nebo "jen" aby se zbavila kašle?
Synovi bude 9 měsíců a tipla bych, že skoro polovinu svýho života prokašlal. Poprvé měl kašel ve 3 měsících (vždycky chytne od dcery nebo od nás rýmu a pak hned následuje kašel). Poprvé jsme chodili k dr. co týden kontrolovat poslech, nakonec to nevydržela a dostal Ospamox. Kašlal pořád stejně. Po menší přestávce dostal Klacid, to už prý poslechově úplně čistý nebyl. Kašlal dál, nakonec se u něj ještě projevila alergie na Klacid. K tomu samozřejmě bral sirupy na kašel - postupně jsme vystřídali Stoptussin, Mucosolvan, Spiropent, Ventolin, Fenistil. Účinek jsem nepozorovala. Synek kašlal dva měsíce, pak jsem ho začala začala mazat tymiánovou mastí a během pár dnů byl kašel pryč.
Od zaří začala dcera chodit do školky a od té doby už měl malej kašel 2x, vždycky trval skoro měsíc. Jakmile začne kašlat, hned ho mažu tymiánkou - kašel tedy nepřestane hned, trvá to docela dlouho, ale v podstatě hned od začátku je ten kašel vlhčí a ne nějak moc hrozně dráždivý. K dr. jsme šli v září zase pro jistotu, v listopadu už jsme to zvládli sami. Zásoby sirupů doma máme, ale fakt jsem ještě nenašla nic, po čem by se mi zdálo, že je to lepší.
Předchozí