Hilly, konzervuje se přece taky cukrem, ne? Různé proslazené věci, sušené plody, kde se obsah cukru vlastně koncentruje...Ve zmrzlině je ho pořád ještě málo, v bílkové polevě dva bílky a cukru třicet deka. V takovém prostředí fakt nic nepřežije, zvlášť když poleva za chvilku vyschne. Pak je to prakticky samotný cukr plus nějaké bílkoviny. A cukr se přece nezkazí. My jsme používali cukr, co jsme našli na půdě, byl z První republiky. Pořád byl sladký.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.