tak ono stačí vzít změklé máslo - pokojové teploty, aby se nesrazilo( množství másla podle toho kolik máš cukroví), vyšlehej ho s prosátým moučkovým cukrem (cukru si dej dle chuti) a pak můžeš přimíchávat různé ingredience: vanilkový puding, mleté ořechy, nutellu, mleté mandle, rum. ale pozor, vždy platí vešlehávat DO másla a po troškách, jinak se krém srazí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.