Všem moc a moc děkuji za rady a informace. Skoro jsem nestíhala číst a tak jsem nereagovala na všechno, ač jsem moc chtěla. Musím si v klidu prostudovat vše, co jste mi napsaly, opsat krémy k vyzkoušení a vše si tak nějak utřídit, ať u Dr. neplácám páté přes deváté jako tady, abych uměla jasně a věcně formulovat dotazy.
Ještě že jsem se tu mohla poradit, musím jít příště k Dr. připravená a informovaná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.