Sojko, já nikoho utlouct nechci
, jen nemám ráda, když se atop zužuje na pár typických alergenů, jako to třeba před chvikou uvedla Beruh.
Mně např. žádný potraviny samy o sobě nevadí, páč mám alergii na paraben, což je složka konzervačních látek. Málokterej test paraben testuje, a naopak kupa léků pro ekzematiky ho obsahuje
A je to věc, která se těžko ohdaluje testovánim potravin, protože konzervanty jsou prostě ve všem od salámů po šampon. Zbejvá jen čerstvá zelenina a ovoce, maso, rejže, mlíko a tvaroh. No a když někdo jako já má k tomu parabenu ještě alergii na nikl a kobalt, takže kvůli tomu zas nesmí většinu zeleniny a ovoce, nerezový příbory a hrnce, kliky, chirurgickou ocel... tak fakt vysazením nějaký potraviny nevypozoruje vůbec nic
Vpodstatě jsem živa z mlíka, a to je první věc, kterou mi všichni kožaři vždycky zakazovali, dokud jsem neabsolvovala ten poslední test.