Moc prosím o vaše zkušenosti, mám investovat do sušičky s tepelným čerpadlem (AEG Lavatherm 59840)? Jak je to se servisem, prý jsou s tím nějaké problémy? Peru 5x týdně, přes léto budu sušit venku. Koukala jsem, že ale některé kondenzační stojí skoro stejně (AEG LAVATHERM 59850), mají nějakou výhodu oproti levnějším kolem 12tis? Pokud je to jen ve spotřebě, tak se mi to stejně asi nevyplatí. Děkuji moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.