Holky díky za vaše zkušenosti a názory, koukám, že fakt záleží na Dr. a jeho názoru. Já se dneska dívala na porodnice.cz a tam doporučují u jednovaječných se společnou placentou vždy císaře a max. v ukončeném 36.tt. Kvůli tomu, že ta jedna placenta pak už nemusí stíhat a děti mohou být opravdu v ohrožení života
A pak jsem se dočetla, že Bčko může být při přirozeném porodu ve velkém ohrožení, jak se odstřihne pupečník u Ačka. Já kluky rodila přirozeně, po druhém porodu jsem byla během půl dne uplně v pohodě, takže já se císaře bojím kvůli komplikacím, které mohou nastat u mě. Taky rekonvalescence asi je nesrovnatelná oproti přirozenému porodu. Na druhou stranu nechci ani za nic holčičky ohrozit!!! Ale císař je operace a mě pak čeká ještě operace pupeční kýly a rozestupu břišních svalů :-(
V pondělí jdu ke svému Dr., musím se zeptat, doteď jsem si zakázala porod řešit, hrozně jsem se bála TTTS, naštěstí jsem teď už ve 27.tt a na UZ ve 25.tt Dr. prohlásil, že ta jedna placenta zatím nijak nezlobí, holky stejně plodovky i stejně veliké, průtoky OK, tak věřím, že to mohu zaťukat a že budeme patřit mezi ty šťastnější, kterým se vyhnul. A tak se začínám zajímat i o ten porod