Tak jsem chtěla vyzkoušet vánočku, tchýně umí výbornou (moc hezky a snadno to umí zaplétat), tak jsem udělala odpoledne těsto (neměla jsem po ruce jiný recept než na kynuté šneky, ale už jsem je dělala a bylo výborné). Těsto krásně nakynulo, vypla jsem pekárnu a nechala ho v ní. Pak nebyl čas, tchyně odjela, mám doma nemocné dítě, tak se mi to nechtělo už samotné patlat, tak jsem tam naházela všechny dobroty (rozinky,čokoládu,...) a než jsem to zapla tak jsem těsto ochutnala, je to jak kdybych do toho nalila litr piva, hrozně to zhořklo a i ty kvasnice tam dost smrdí a to tam byla jen čtvrtka. Jelikož jsem tam naházela spoustu dobrot, tak jsem zapla pečení, už nemám co pokazit, doufám
(aspoň aby pekárna to přežila :_), ale nevím proč je to tak hořké :_(. Pekárnu jsem hned jak se ukončil program těsto vypla, nechala to zavřené a občas to otevřela a do toho dloubla ať mi to neuteče, tak to znovu nakynulo,.... Je tady nějaký chemik co tomu rozumí ?
nebo nějaká šikovná kuchařka? Děkuji moc
.