Ahoj všem, v srpnu jsem tu vznášela dotaz na šílené bolesti hlavy mého manžela, tady je odkaz...
http://www.rodina.cz/nazor13950763.htm
Od té doby se to bohužel stále nelepší, má za sebou bez nálezů vyšetření na neurologii, fyzioterapii, kardiologii...teď ho posílají už leda na psychiatrii. Je to prostě šílené, motá se mu hlava, bolí ho, trne mu v krční páteři, pak má křeče v celém těle a teď se ta frekvence obtíží zvýšila až na několikrát do týdne. Dnes je opět doma, když zavře oči má prý navíc halucinace!! Opravdu jsem zoufalá....v červenci jsme se brali a snad ta svatba to takhle rozjela, nebo nevím
Zajímá mne, zda se může takhle opravdu projevovat panická porucha? Ale z ničeho nic? Nemá žádné stresy v práci, já jsem také milující manželka, opravdu nás nenapadá z čeho by to mohl mít, proto se i brání návštěvě psychiatra, protože podle něj mu stejně nepomůže. Jak jsme debatily v předešlé diskuzi, tak máme teď nově vybavenou ložnici, kvalitní matraci... ale přesto ty potíže přetrvávají. Bere i antidepresiva a homeopatika, ale bez nějakých valných výsledků. Nikdo si s ním neví rady
Nemáte někdo zkušenost?