tak to spíš než vodu použij citronovou nebo pomerančovou šťávu a cukr - jako poleva na klasický pečený perník - když ti bílek vadí a navíc to moc dobře po těch citrusech chutná. Problém trošku je, že to je spíš řidší, já bílek prvně vyšlehám a pak až přidávám cukr a dá se to krásně zdobit, s tím citronem to je spíš na potírání. jinak super je potřít čokoládou, mnohem lepší než bílkem a na to nechat třeba děti něco nazdobit - nejaké sypaní
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.