"Skorodvojčata" je přesný výraz, naši mi vyprávěli jak dostali kdysi novomanželskou půjčku lepší protože výhoda byla mít dvojčata a děti narozené do roku věku prvního se jako dvojčata brala:)))Ale taky tvrdí, že to bylo Ok, já začala brzo chodit a když bylo potřeba seděla jsem ségře v kočárku a nohy měla ven, rpostě si prý museli poradit, to jen my toprý dneska moc řešíme, tak nevim.....Já chtěla děti rychle za sebou a zase jsem nemohla na doporučení doktorů....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.