| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jaano - taky osobní zkušenost, no - zatím, asi to není tolik let ještě - žádné problémy nejsou. Lyžujeme oba, ale rekreačka, na černou sjezdovku mne nedostanou ani heverem, běžky taky oba, kola oba... a dětem zatím v pohodě stačíme, naopak, já občas nestíhám manžela... nechápu, proč tyhle sporty nedokáže prožívat ještě rekreačněji ~t~

Vloni jsme tedy pořešili lyžování profíkem instruktorem, protože - a to znají i mladší rodiče, děti nedbají, zato cizího poslechnou na slovo. Takže pak příjemně pod sjezdovkou se svařákem kontrolujeme sportovní výkony.

Někdo je starý duchem i fyzicky ve 30-ti - neříkejte mi, že neznáte "ovarovité typy chlapů", co přijdou domů, plácnou sebou do křesla a nic. Někdo je v pohodě v obojím i v podstatně vyšším věku.

Prostě to vnímám stylem "jaký šel, takovou našel", nejsem a nikdy jsem nebyla zrovna vymetačka diskoték, podobný druh zábavy tedy k životu nepotřebuji a počítala jsem s tím.
Manžela se snažím trochu hlídat ta fyzička trochu klesá, včera uklízel sníh celý den a ještě navečer blbli s klukama a stavěli iglů, to už jsem prskala. Žádné fyzické problémy nemá.... ale.. bojím se o něho, nic se nemá přehánět.

Tady má důchod výhodu, má dost času na mne i na děti :-)) Pracuje tedy stále ale v podstatě z domova nebo na částečné úvazky tak různě, ale toho času je víc než jinde.

Jinak pokud to bude tak, že lidé ve stáří dětinští - taky výhoda pro děti :-))) budou mít dalšího hračičku do party, což měli a mají, dělám si legraci, manžel je hravý typ, takže všechny hry zkoumají spolu, máme (hurááá) konečně nainstalované šipky na chodbě, lego staví spolu, Merkura (letos zase něco společného dostanou) a zároveň je táta jednoznačná autorita.

No a sex? Bez problémů, naopak nedůvěřuji už několik let jeho zodpovědnosti a schopnosti zábran, tudíž jistím antikoncepcí, my jsme se dohodli, že po jeho 50-tce další děti ne, tudíž - vrátím-li se k tématu - teoreticky možná, prakticky ne - nám se to podařilo dříve. Ale věkový rozdíl je taky 20 let.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.