Přidat odpověď
Díky moc za rady...zrovna propírám štěrk - je tam dost bordelu,několikrát jsem ho musela prolít vařící vodou a přecedit a nakonec jsem ho nechala projít varem.Teď jsem vymyla akvárko a až vychladne štěrk,chystám se ho dát do akvárka.Dekorace jsem chvíli nechala projít varem,tak snad jsem tím nic nepokazila...dám tam ty dekorace a pak si napustím vodu,nechám ji odstát a dám do akvárka.Kytky ještě nemám,jdu je kupovat až zítra.Filtr mám zelený do 30 litrů od firmy Atman a topení taky do 30 l fa Atman...zatím teda topení nebudu dávat,až uvidím,kolik tam bude teploty - koupila jsem i teploměr-tak to budu sledovat.Pak chci nechat akvárko i s rostlinama a vodou uležet tak 10-14 dní- ať se tam vytvoří to biologické prostředí...a pak až rybky.Jak ho budu mít těch 14 dní bez rybek,mám nechat běžet i filtr - nebo to není potřeba?
Rostlinky chci nějaké houževnaté,prodavačka radila dát pod ně hnojivo ,ale to nechci..můžeš nějaké odolné doporučit?
Co se týká těch dekorací,ty mušle vypadají hrozně autenticky,ale dnes jsem si všimla,že jedna nemá žádný otvor,takže budou umělé.
Ten kal resp.-voda z nádrže,(jak jsi mi radila přidat),kde budu kupovat rybky - nemůže se tam něco zanést (do vody v mém akvárku) kdyby byla nějaká rybka nemocná..zatím díky - později nakouknu.
Předchozí