Malé akvárko vyžaduje víc práce, víc údržby, ale i tam mohou rybky spokojeně žít. 7 rybek je ale opravdu hodně. Já jsem vždy počítala 1 rybka zhruba na 3-4 litry, pokud jsou to gupky tak 1 rybka na 5 litrů vody. Mívala jsem i 16 l akvárium (s tím jsem začínala) a 12 l akvárium (s kterým jsem končila), mezitím jsem měla i větší. Filtr je skvělý, ale mně se do těchto malých akvárek žádný nevlezl, tak jsem tam používala jen vzduchovací kamínek. Rozhodně je dobré měnit často vodu, ale v malém akvárku doporučuju měnit jen 1/4 vody (a tu ještě předem převařit). Rozhodně nechej dostatek času rostlinám, ať mohou zakořenit a rybky dokup později (nejdřív po týdnu). Přeji hodně radosti s akvárkem a rybičkami. Doporučuju do takového akvárka velmi nenáročné druhy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.