Rodila jsem 2x bez nástřihu, bývala bych ho poprvé uvítala, byla jsem potrhaná dost a dost, přes 20 stehů, i ve vnitř no a na délku až ke konečníku...(syn se cpal ven s rukou u hlavy) nesedla jsem si 3 měsíce, jen na polštáři či kruhu, ledování atd. Byla jsem dost mimo a ani mi nenapdlo se na to ptát, zda mně budou nastřihávat či ne...nenastřihli. Po druhé jsem byla dokonce připravená si o něj i říci, ale byl to takový fofr, že jsem to ani nestihla od první silnější kontrakce to trvalo asi tak 15 minut :) no a seděla jsem už v pohodě druhý den. Takže opravdu těžko říci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.