Přesně tak. A ještě jedna rada: budou měkké, když je dobře propracuješ!!! Ne jen zaděláš těsto, ale budeš ho poctivě aspoň půl hoďky provalovat a pak ho necháš odležet v chladu. Nemusí být v lednici, stačí studený špajz. Knedlíky taky musíš vypracovat, aby byly nadýchané. Dobrým propracováním se aktivuje lepek. Když to dodržíš, budeš mít perníčky měkké. Ve výrobě to dělají průmyslové hnětače, nám holt musí stačit vlastní ruce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.