Ano ano, na tu na netu si přečtu, jak toho a onoho zázračně vyléčily, ale osobně neznám ani jednoho jediného?! Čímpak to asi je??? Nevím...
Jak staré máš dítě? Pokud ještě malé, které nechodí do školky či do školy o.k. ale jakmile budeš mít dítě ve škole, jaksi na něm nikdo nebude moct zkoušet půl roku hokusy pokusy, ale bude muset léčit, aby nebylo víc času doma než pryč.
Praktická dětská taky holduje pro homeopatika a jen konzultace ohledně týhle léčby stojí tuším 600 Kč! Dobrý výdělek! S dcerami jsem tam šla. Vyházela jsem za léky stovky než jsem si o tom udělala svůj obrázek! Nic nezabralo!
Kamarádka má muže, který se zabývá vším ohledně reikya všemožných jiných medicín a jsou od chvíle co dcera chodí do kolektivu na hromadě všichni a už dávají i běžné léky, jakto? Když jsou homeopatika lepší a účinná...
Ohledně těch alergií, kdyby takhle zázračně homeopatika působila, tak už by dávno byla uznávána coby léčba a byly by na ně studie! Kde to teda vázne?
Moje ségra měla od alergií klid hromady let a pod dětech se jí vrátily - změna hormonální hladiny. Mně se vrátily problémy s dutinami těhotenstvím... Jestli ono třeba nemá tyhle změny na svědomí taky spíš to jak se člověk mění, kde bydlí a samozřejmě co jí... víc než celá homeopatika
Prostě já homeopatikům nevěřím, ale ať si zakladatelka udělá podle sebe, jak uzná za vhodné