| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Žluťásku, nevezme. Když mě s dcerou vzal v Brně výborní alergolog, který opravdu už má plno, rovnou mi řekl, že je potřeba, abysme spolupracovali, jinak za námi stojí celý zástup těch, který by k němu rádi a on na ně už nemá čas a prostor!
Stejně jsme byli poučení u kožní a vím o min. jedné paní, kterou vyřadila z evidence, že nebude ztrácet čas tam, kde není o její léčbu zájem.

Ad. Majdalenko, to dítě už zemřelo, že nikdy se mu to nevrátilo?? A alergolog dítě neléčí? A co teda dělá??? Proč studuje roky a roky na medicíně, kolečka... ~e~ Proč za to společnost vůbec vyhazuje peníze a podporuje jejich studium, když přece nic neví a homeopati jsou nejlepší byť já o úspěších jejich léčbě čtu hlavně tady, ale neznám nikoho osobně komu by opravdu pomohly?! ~d~ Pokud vím, že alergolog zjišťuje alergie, a to co komu vadí vyřazuje... Že lidské tělo potřebuje z něčeho brát živiny a nemůže člověk žít jen z jáhel a převařeného ovoce, snad každý ví a že tu zavrhovaná anithistaminika jsou pro spoustu lidí opravdovým zázrakem!
Ad kortikoidy, máme výbornou kožní, která mi udělala na úplném začátku léčby přednášku na téma kortikoidy a jejích užití v medicíně a mimo jiné mi kožní primářka zdůrazňovala, že je potřeba v případě ekzémů opravdu zaléčit zánět v kůži a do potřebné hloubky prostoupí jen slaboučký kortikoid. Když se to nezaléčí vzniká chronický stav... U lidí se střídají hormonální stavy a i ty můžou vyvolat, nemusí... ekzémy... vrátit... U astmatu mi říkala, že by bylo potřeba do těch nemocných plic nalít litr kortikoidů, prý kdyby to bylo možné, tak ten člověk už nikdy nebude mít problémy, ale není to možné z mnoha důvodů, tak proto se přistupuje k dýchadlům...

Že Killi má svoje názory je super, kdyby tady nebyl, myslím, že by tu už dost chyběl, co se lékařských názorů týče!
Ale sám tu psal, že neexistují žádné kvalitní výzkumy, které by homeopatii ukázaly za účinnou a jakým způsobem funguje. Spíše se mluví o placebu, které si člověk draze zaplatí včetně tý léčby ~d~ ~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.