| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jano, přiznávám, že jsem teď pročesávala Rodinu - hledám to téma o homeopatii a nenecházím ~7~ a zakladatelka tu před nedávnem měla už téma o homeopatii, jestli jí lidi věří... Jenže podle mě nejde srovnávat nějaké problémy a nějaké problémy. Pokud kluk má geneticky astma dané, tak těžko z něj jen tak vybruslí, kor pokud má problémy s pískavým kašlem... U nás třeba u starší holky alergolog řekl, že díky včas podaným antihistaminikům jsme za hranicí, kdy se většinou astma projeví; mladší má antihistaminika už taky a doufáme v totéž! Látka na leštění aut- mě popravdě dost pobavila! To už je něco jako, že Flóra je jen krůček od výroby plastů - mimochodem označené jako Hoax. Co vím, tak Aerius patří k nejmodernějším antihistaminikům snižující otok v nose, v krku... působí podobně jakou Zodac, ale měl by být modernější. Naší holce třeba nezabíral, tak dostala Zodac, ale jsou děti, kterým pomáhá okamžitě - i proto se samozřejmě léky, které nesednou mění za jiné...
Podle mě je astma příliš vážná věc na to, abych své dítě svěřila do ruk šarlatána! Troška vysušeného místa na noze nebo občasný kašlík a občasné tečení z nosu se přece vůbec s astmatem nedá srovnávat, ne? ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.