1.cyklus jsem prakticky hned 2.den po jejím vysazení dostala klasickou MS- červenou- jen byla kratší a slabší než normálně( mívám teda dost silnou a dlouhou)... Cyklus se mi tedy zkrátil až až( na 26dní)
Teď 2. cyklus jsem začala už ten poslední den jejího braní špinit a špiním už 8.den a dost- takové silnější!!! špinění, ale jen hnědé s kousky sliznice- jen na slipovku 1-2denně a hl. na WC, ale červená to prostě není! Stalo se vám to s Proverou taky a je to MS nebo není nebo o co může jít? Nebo spíš MS ještě dorazí? Zkoušela jsme už na rozjetí MS i horkou vanu a víno a nic, stále jen hnděé silnější špinění a spíš jen na WC, ale rudá nikde:-(
Je to pro mě moc důležité, potřebuju určit 1.DC kvůli IVF, které nás tento měsíc čeká, jsem z toho nešťastná:-( Moc děkuju za rady a zkušenosti s Proverou a MS s ní...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.