Přidat odpověď
Sojko, moc jsem se nasmala, jak jsi psala, ze travis vecery na netu a tece ti slina z koutku.. protoze to je presne to, co ted po vecerech delam ja :). Pritom se nutne potrebuji ucit !! Ale nedelam to... VS jsem u MD zvladla docela v pohode.. ted uz nejsem na MD, VS jsem letos ukoncila... deti mam prvni rok ve skolce a tak pracuju, ale jen 5 hodin denne..... Ovsem vecer jsem vic vyrizena nez tenkrat..
CElou MD jsem se tesila, jak nastoupim do prace, jak uz chci do sveta, jak uz chci to a ono... a ted to mam a co citim ? Ze ja blba jsem tak strasne spechala :)) ale tak nejak verim, ze se to obrousi, zlepsi, stabilizuje.. jsem v praci druhy tyden.. bohuzel neziju v CR a tudiz musim v praci mluvit cizim jazykem, jenze tento jazyk jsem pet let doma skoro nepouzila, tak mam pocit, ze jsem uplne mimo... a misto toho, abych se vecer ucila a zlepsovala, tak tu sedim a tece mi ta slina z koutku.. bleeee
Ani nevim, co jsem tim chtela rict... proste chci se sebou neco vecer delat a misto toho uz na vic nemam ))
Předchozí