Asi záleží hodně na věku dětí, já mám už starší školní a jednoho malocha (1 rok).
Takže denní rytmus je nastaven tak, že ráno rozvoz starších do školy, pak snídaně, uklidím, připravím věci na pracovním stole, kolem deváté-půl desáté jde prcek spát poprvé, tak si hned sednu k práci, vyřídím mejly, poštu, připravím si pokud je třeba něco odeslat.
Odpoledne když malý spí podruhé (cca hodinu a půl) někdy dělám taky, někdy ne, záleží dle toho co hoří - jestli domácnost nebo práce :), pak vyzvedávám starší ze školy, skočím na poštu, na nákup, kolem deváté jde malý spát a starší už mají vše hotové, takže já sedám k počítači a dělám hlavně tu práci, na kterou se potřebuji fakt soustředit.
Někdy se stane, že zasáhne únava a fakt se mi nechce, tak třeba dvakrát týdně večerní práci vynechám.
Mě se třeba osvědčilo zavést si pravidelnou "pracovní dobu", nemít roztahanou práci do celého dne (mám pocit, že si pak neodpočinu, i když houby udělám) a když už dělat, tak efektivně.
Ale jsem zvědavá, jaké změny nastanou po narození dalšího začátkem příštího roku.
To bude asi trochu mazec.