Studuju dálkově psychologii, mám kluka (21 měsíců) a snad holčičku na cestě (leden 2011). Do konce srpna jsem pracovala na 60% úvazek a `studovala` jsem odpoledne zatímco malý si hrál nebo (málokdy) spinkal, písemný práce jsem se snažila psát v kanceláři (malý chodil na tu dobu do jeslí přímo v práci), nebo jsem pár večerů před termínem poslala manžele s malým na procházku a pokračovala jsem později večer, když oba spali. Naštěstí s uspáváním u nás problémy nikdy nebyly, určitě ne, co popisuješ, to musí být tedy záhul a fakt nevím, jak bych to na tvém místě zvládala..
Od září jsme přestěhovaný do Georgetownu v Guyaně a tady se mi tedy podmínky na studium pronikavě zlepšily, našla jsem hned hospodyni a chůvu na plný úvazek, takže mám čas jenom pro sebe od devíti ráno do pěti odpoledne.
Teď se ale začínám bát, že to bude složitý, příští týden se vracím rodit do Španělska, měla bych rodit koncem ledna, a jednu písemnou práci mám odevzdat 12 ledna, další pak 9 února a ta je docela složitá (samostatný výzkum) a nedá se posunout ani vynechat, tak to budu muset asi všechno zmáknout dopředu tak do Vánoc, tedy ve Španělsku a tam chůvu mít nebudu, jsou tam ale manželovi rodiče tak snad se k nim přes den nasáčkuju, oni malýho hrozně rádi vozí po okolí a já budu mezitím holt fakt makat a neflákat se na internetu jako to dělám tady...
Držím ti palce!!