Možná ne moc k tématu, ikdyž možná jo. Ono každý to má jinak. Já teplomil a jsem přesně co tvůj synek na sluníčku se blaženě vyhřívám v práci jsem seděla ve svetru nalepená na topení. Ve vaně připouštím a do bazénu nebo vody venku lezu pomaloučku tak půl hodiny...ségra odmala vleze i to 10 stupnové řeky, do bazénu skočí a "prý je teplá" (já mrznu), v zimě nenosí nic, mrznu jen ji vidím. Přítel to samé co ségra je zimomil, nejlepší na spaní by byla teptola tak 10 stupňů (to bych já odstonala).
Přitom venku trávím s dítětem a psy i velkou část dne, i za pěkna i za hnusna, nejsem z toho nemocná. V zimě taky. Celkově jsem nemocná mnohem méně než malá nebo přítel studenomil, když vezmu tři jejich nachlazení já z toho chytnu jedno a to spí oba semnou v posteli. Navíc mám choronickou nemoc, která mou imunitu rozhodně neposiluje...takže chladem se až tak otužit nedá..podle mě. Spíš záleží hodně na imunitě a méně pak na otužování-neotužování.
No prostě podle všeho bych měla být pořád nemocná a přesto nejsem a jsem teplomil a sova a to mě nikdo nepředělá a předpokládám ani synka ne a rodiče bych jako teplomil zabila, kdyby mě chtěli otužovat - studená voda je mi strašně, ale strašně nepříjemná a chlad také. Naštěstí si jako dospělá můžu rozhodnout kolik chladu mi vyhovuje a nedělá na mě nikdo pokusy jak mě přeučit na chladomila, když jím nejsem. A když chci mít dvě mikiny (když ostatní mají jen tričko s krátkým) tak je to moje věc a jsem spokojená. Brrr úplně mě ozábá, když si představím, že bych mrzla protože někdo pojal myšlenku že to ze mě vyžene
.