Ahoj, potřebuji poradit. Mám 5 a půl měsíčního synka a poslední dobou mi začal pobrekávat. Chvíli po probuzení nebo kojení je v pohodě a pak začne pobrekávat. I když si k němu sednu a snažím se ho zabavit, tak je nespokojený. Chce poslední dobou jen nosit. Dříve si krásně hrál v postýlce nebo na dece, ale to teď vůbec nehrozí. Mám ještě 2.5letého syna. Ten si sice vyhraje hodně sám, ale taky potřebuje, abych se mu občas věnovala.
Problém je v tom, že manžel, když mladší pobrekává, si s ním odmítá hrát, protože si podle něj vynucuje pozornost .
Manžel není špatný, pomáhá hodně, se starším si hodně hraje (když je teda z práce doma), mají spolu super vztah. O víkendech vaří, dělá venku. Ale prostě brblá, že jsem si mladšího tak naučila. Podle něj z něho vychovávám rozmazlence.
(něco v tom smyslu pronesl).
Já jsem poslední dobou z toho nervózní, dost mi vadí, když mladší brečí, úplně mi to stahuje žaludek. Pak jsem podrážděná a je to všechno v pytli.
Co mám dělat? mám ho nechat křičet a až se uklidní, tak ho jít pochovat, nebo ho prostě chovat a "nic" jiného nedělat?