jj, člověk do toho leckdy nemá šanci vidět. Taky mi bylo dviný, když se na příjmu docela podrobně vyptávali jak se synkovi přihodila ta zlomená ruka (resp. to ne, to bylo o zranění), ale i dál - jestli už se mu někdy stalo něco podobného, jestli má sourozence, jestli jsme manželé (byla jsem tam s mužem), kolik nás doma bydlí atd..... dokonce jakou bych řekla že má syn povahu (prý jestli je hodně aktivní nebo tak - když jsem řekla že je to moje zlatíčko, sestřička úplně roztála) fakt mi trvalo chvíli než mě trklo že prostě nenápadně sondují nemůže-li být úraz způsobený doma formou týrání atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.