| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

dnes M nešel na brigádu holky!!!hurá konečně chvilku doma,no je teda venku opravuje auto~f~co nadělám taky mě to moc neba,ale co se dá dělat?nic:-(
jinak v sobotu jedu s našima a bráchou a Toni samozřejmě do Prahy do ty Ikei juknout,teda brácha si jede koupit kuch.stul a konferenční a já budu jen koukat~k~asi nějakou svíčku nebo tak si koupím pro radost:-)
včera jsem říkala M,že ybchom mohli jet k jeho babičce jako jeho ježi matky mamce!ta je holky něco úplně jiného!teda zatím a vždycky byla neplete se ani se nezminuje jaké jsou vztahy naše s M mamou prostě návštěva proběhla v klidu jako vždy tak jsem ráda.Tonča nebrečela byla v poho a dostala penízky od prababičky tak jsem ji dnes hned jela koupit rifličky a svetr,aby jsme to neutratili za žrádlo:-(já dostala taky penízky dostali jsme zpětně k narozkám neb to babička nechce posílat přes M mámu,pry nemusí nic vědět a taky by nam prý asi nedala vše dobrý ne?takhle to má se svoji dcerou no nechápu,jak se mohla narodit taková mrcha babičce~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.