Chtěla bych se svěřit s něčím, co mi fakt hlava nebere. 23. září jsem měla poslední menstruaci. Za čtrnáct dnů přesně podle plánu ovulaci. A pak zhruba za 28 dnů normálně přišly obvyklé menstruační bolesti, tak jsem to každou chvíli čekala. A ono nic. Pak za pár dnů křeče zmizely, a pořád nic. Normálně by to poukazovalo na těhotenství, jenomže test je negativní a už je to skoro čtrnáct dnů po očekávané menstruaci, to už by se to v testu přece projevilo, ne? A menses pořád nikde, křeče v břiše také ne....nevíte někdo, co za tím vězí? Podvyživená nejsem. Dík
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.