JJ cITALEC jsem brala,ale nepřišlo mi,že by extra pomohl tak jsem ho už pak nebrala,v prvním těhu jsem vše vysadila,ale tentokrát to už nešlo tak mám Derin na spaní je taky na úzkost a z té ja nemůžu spát takže tentokrát i při těhu léky beru sice mi stačí minimální množství,ale beru raděj.Ne v porodnici to je k nepřežití:-(Jinak občas mám k dispozici frontin,ale ten jen nárazově,neberu už skoro rok,ale je super po uzkosti do půl hodky,ale je návykovej takže na ten bacha.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.