| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já jsem takhle pracovala za 2 lidi dost dlouho,jela jsem jako šroub,nebylo potřeba příjmat nové zaměstnance když to zvládají ve dvou práci za 5 lidí,dělala jsem denne 12 a více hodin.
placené to bylo vcelku dobře,ale ne zase tak závratně.
byla jsem v šíleném stresu,nemohla jsem spát,strašně mě bolela hlava,o víkendu jsem se dávala dohromady.byla jsem strašně nervozní a jednou v sobotu se mi stalo,že jsem nemohla vstát z postele,klepalo se mi celé tělo,píchalo u srdce a když se mi podařilo se posadit,tak jsem měla černo před očima a viděla jsem jak padají hvězdičky,strašně nepříjmený pocit.pak to přešlo.
přidalo se mravenčení po celém těle a problémy s hybnoustí končetin..strašný..
už to nešlo vydržet.dovolená neexistovala!
hlavně mi pak přišlo,že makat jako robot bez volna je vlastně normální,takhle nám zamestnavatel vymýval mozek.
nakonec jsem dala výpoved a nastoupila do nové práce,kde jsem přes svoje vyčerpání vydržela pouze 4 dny.sesypala jsem se..
tak jsem skončila na pracáku a otěhotněla,dneska vidím,že mě moje dítě zachránilo.
už nikdy takovou práci,i když me moc bavila.ale chci klid,tak raději málo penez,ale žít v klidu.
se zdravím si nezahrávej,ono se to nenápadně plíží a pak tělo vybuchne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.