| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Takhle se zhroutil můj manžel. Byli jsme na nákupu v Makru a zničehož nic se najednou začal klepat, tvrdit, že mu klesl tlak, a musí na záchod, já jsem zatím nakoupila a jeli jsme někam na oběd, tam mi řekl, že celou tu dobu ležel v Makru na záchodě na zádech, že se nemohl postavit nebo by se poblil, vypil asi 3 kafe, které normálně nepije, nejedl nic, jeli jsme domů, tam prohlásil, že už nemůže a zavolal mýmu tátovi, aby ho odvezl k rodičům na Moravu, celou dobu se klepal, jak ratlík, ležel tátovi vzádu v autě, sem tam ho požádal, aby zastavil na benzínce na kafe, a jeli dál. Vypil za ten večer 6 kafí, tam ho viděl jeho otec, kterej tyhle stavy taky znal, a dal mu nějakej lexáč nebo něco a zavolal k němu kamaráda pastora, který ho celou noc držel za ruku, aby mohl spát. Pak tam přes měsíc bydlel, sekal trávu, chodil spát do lesa a podobně, dostal antidepresiva 2. řady na úzkost. Po měsíci viděl v tv Chucka Norise, jak dal někomu facku, rozklepal se jak sulc a musel odejít z místnosti. Úplně šílený, já jsem zatím byla v Praze, naštěstí jsem neměla děti ještě. Hodně se mi ulevilo, protože do té doby byl šílenej buzerant a vztekloun, takže jsem si nedákala představit, že se vrátí. Od té doby bere antidepresiva, s přestávkama asi 6 let a funguje docela slušně, ale je určitě citlivější a musí si dát pozor na únavu. ~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.