Ahoj, chtela bych se te zeptat jestli jsi uz pokrocila s tema prijimacka na medialni studia. ja se tam hlasim take,alespon bych se chtela a take me odrazuji ty scio zkousky. Uz jsem prohledala skoro cely web ale nikde zadne zkusenosti, tak jsem ted velmi rada ze jsem nasla alespon tebe. zajimalo by me jestli o tom oboru nevis jeste neco vic,ci to vazne neni tak narocne jelikoz pracuji a take chci jit jen dalkove. predem ti dekuji za jakoukoli informaci Silva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.