Studovala jsem dálkově VŠ, pracovala na plný úvazek. Je pravda, že první dítě se mi narodilo až ke konci studia, diplomku a státnice jsem absolvovala s ročním batoletem. Dalo se to, ale už bych do toho znovu nešla. Navíc škola byla dost daleko, musela jsem každý týden na vyučování 400 km vlakem. A pak zase zpátky. Manžel má sám časově velmi náročnou a velmi zodpovědnou práci, extra spoleh na hlídání nemám. Babičky nemáme žádné. Na druhou stranu jsem ráda, že jsem VŠ absolvovala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.