Ahoj holky, pár otázek a budu ráda, když mi pomůžete: 1) Má psycholog povinnost mlčet jako doktor? (Občas píšou psychogové v časopisech "příběh z mé praxe" a mě to děsí.) 2) Je možné jít za psychologem s problémem partnera bez partnera (aniž o tom partner ví) 3) Pomohlo to někdy některé z Vás? 4) Pokud ano, a bylo to v Praze, mohly byste mi, prosím, zaslat kontakt na e-mail? 5) Je psycholog schopný rozlišit, co je deprese a co povaha/životní postoj?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.