| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mariano-měla jsem to podobně a vlastně tak trochu i ted-stydím se za to,ale když vidím silného člověka jíst chipsy,hamburgery atd,tak to nechápu, i po vyléčení a že jsem z toho venku dlouho,je mi zima furt,prostě pořád,to už mi asi zůstane,manžel je doma kolikrát zpocenej a já zabalená v dece a drkotám se!

Jinak zdraví to krapet odneslo,jsem náchylnější k nemocem,ale jinak ok,myslím,že jsem to zvládla dobře.
Před těhu jsem opět zhubla 10kg-ale to bylo super,zhubla jsem tolik kolik jsem chtěla,měla jsem 55,5kg,všichni mi říkali,že jsem krásně hubená,že mi to moc sluší-a hlavně dál jsem to už nepustila a to že jsem to vydržela,mě přesvědčilo o tom,že jsem tu mrchu porazila.
Nicméně trošku ve mě něco nechala a to to,že řeším hodně váhu,vlastně s kýmkoliv jsem se po porodu bavila,tak jsem se ptala,zda jsem tlustá,když potkám štíhlejší ženskou,tak mám hned pocit,že si myslí,že jsem tlustá,pokud mám nafouklé břicho jdu se vážit,zda jsem nepřibrala atd-ale zvládám,jím vlastně všechno,jen malé dávky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.