| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj....já měla bulimii, přes deset let...jsem dá se říct také vyléčená....ale opravdu 100% dobré to není. Měřím a vážím teď po dětech stejně jako ty, přesně...a taky to hlodá, ale chtěla bych dát opravdu těch 5kg dolů, ale budu se snažit nějak zdravě.
Ono je to u těhto nemocí jako u jiných závislostí, úplně vyléčit se nejde, vyléčený alkoholik není vlastně vyléčený, ale abstinující, a i já jsem abstinující bulimička, bohužel, přiznám si to.
Někdy je to na hraně, ale držím se. Myslím, že tam, kde jsem byla už být nemůžu, byla jsem na totálním dně a začala se léčit až když mi hrozila opravdu smrt a psychicky jsem se složila, naprosto...
Bude to se mnou a asi i s tebou celý život, ale mě pomáhá jedno a to děti. mám dvě...malému je 17 měsíců a oni prostě potřebují mámu, klidně tlustou, jakoukoliv, ale živou!
Krásná štíhlá hubená, ale v hrobě jim budu k ničemu a už si je nepohladím. Tudíž kvůli nim o sebe pečuju, už jsem byla na hraně, co jsem vyléčená, zvracela jsem, přiznávám, ale jen 3 krát za uplynulý rok a půl a poté jsem si dala pár facek a děsně si to vyčítala, ale v nemoci jsem zvracela i 6krát denně....
No, bylo zle, ale řekla jsem si...tohle jim udělat nemůžu, tohle ne, to by byla vůči nim zrada. Tak je to teď tak, že o svoje zdraví dost pečuju, snažím se jíst kvalitní a výživné potraviny, aby tělo mělo potřebné látky, abych byla při síle a byla tu pro sviště co nejdéle.
Takže tak to je...pomáhá mi láska k prckům.
Přeji ti, aby jsi to zvládla....buď silná ~x~
Jinak, je to samozřejmě psychická porucha, tvoje i moje a je třeba ten blok odstanit, mě se to úplně nepovedlo, jen vím, že za to může mé zpackané dětsví a výchova ~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.