| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jano......Dan nepije od 17h...protože to 1dcl čistý vody.....nepočítám.....jogurt večer...to si taky nesmí vzít...okurku, meloun....v létě třeba i jahody....max. do 16h.....je tak vycvičenej, že třeba , když je u našich...začne přesouvat nevhodnou zeleninu na jiný talíře.
A moje mamka ta je z toho týdne vždycky úplně hotová....říkala, že pak si večer brečí, když ona zapomene a DAn: "babičko schovej mi to an ráno k snídani už je moc pozdě a já ten meloun te´D nemůžu"(je 17h)

Byl na operaci je to 2roky...měl tam ještě nějaký záklopky..takže čůral jakoby s 30% zacpanou hadicí. Aspoň to se povedlo a je to OK.

Ale prostě kapacita močáku 9letýho dítěte je prý 330ml. To nedá prostě rekord je 140ml......jinak normálně 90-100ml...někdy 120ml...(ale to ráno a musí být suchý)

TAkže má ráno léky, večer léky..a na noc....,aby si ten močák odpočal...neb se to horší další......

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.