| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jé, vy jste toho tady nakecaly.... aspoň mám co číst při snídani...

Jinak to, že autista se baví jen s určitejma lidma - to bych byla autista taky. Už jako dítě, když mi někdo byl nesympatickej (tím, že byl "blbej"), tak jsem s ním odmítla hovořit. A Tom už mi dvakrát přinesl z nějakých školních testů že je mentálně retardovanej. SItuace např. že school district testuje angličtinu u dětí, kteří nejsou rodilí mluvčí - Tom tam odmítnul jít, musela s ním jít jeho paní učitelka (odmítnul opustit třídu a jít do jiné) a pak mi napsali do hodnocení, že anglicky vůbec neumí, jen tupě papouškuje pár naučených frází, kterým nerozumí. Tom v té době byl schopnej přečíst knížku v angličtině, převyprávět mi jí česky (čili žádné papouškování slov kterým nerozumí) a pak napsat obsah anglicky... ale prostě s babou ze SD se odmítnul bavit, raději byl za debila.

Osmadvacátého máme schůzku ve škole, bude se Tom řešit, tak uvidíme. Já mám největší problém s tím, že doma se Tom chová jako relativně běžné dítě a ty jeho odchylky nám nikdy nepřišly divný (např. ukazování celou dlaní - Tom ukazoval jakoby spíš prostředníčkem - akorát jsme si mysleli,ž e to má okoukané od manžela - manžel si domácích chemických pokusech kdysi ustřelil konečky ukazováčků a palců, takže ty prsty moc nepoužívá)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.