| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Susicku mam, jsem jeji nadseny zastance. (ted zrovna jede)

Ale zehlim temer vsechno, i kdyz kolikrat nestiham. Nejak me neuspokojuje ze to neni uplne hladky. Nezehlim spodni pradlo, ponozky, rucniky a sem tam nejaky detsky kousek, detske teplaky apod. Jinak si nemuzu pomoct, potrebuju mit pocit ze to je vyzehleny.

ALE susila jsem i kdyz bylo venku 30C. Protoze to pradlo je uplne jiny. Zehli se o pulku lip, zadne prehyby, zahyby. V podstate polozim tricko na prkno, prejedu prostredek a slozim. Nekere manzelovy kosile, (sportovni, bavlnene) se temer nemusi zehlit. Rucniky jaou ze susicky uzasny, ty jdou rovnou do skrine. V lete jsem jednou susila venku a byli tvrde, uz nikdy vic.
Jinak dost mozna je to proto ze susicku moc plnim a nestiham vcas vynavat.
Kac....(ty jsi vlastne puvodcem toho ze jsem ji koupila) mame stejnou...na jaky program susis, ze to nemas ani trochu zmuchlane?

Jo a urcite tridu A! Program je dlouhy a zvysila se nam platba za El. i kdyz mame Acko.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.