- no, stoupající alergie na PNC, to moc nevím, trochu víc fáma než skutečnost
- samozřejmě, že potenciální škodlivé účinky clarithromycinu jsou výraznější než peninicilinu, je tu tajké věkově omezená použitelnost. Ale já jsem nechtěl rozebírat kdy a proč, kdežto pokud je volba mezi Klacidem a Fromilidfem (za který se možná vůbec nic nedoplácí ), pak volím Klacid a tak ho i doporučím.
- psal jsem, že není generikum jako generikum. Někdy generikum možná může být lepší než originál. Nicméně to se jistě netýká Klacidu. K terapii pro mycoplasmatické nebo chlamydiové infekce (zejména plicní) u dětí bych nic jiného než Klacid jako první nezvolil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.