| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lékárníci pro mě opravdu dostatečnou autoritou nejsou.
Špatné zkušenosti mám z různých lékáren, ale zejména na Zličíně v Metropoli (nejbližší dlouho otevřená lékárna) ze mě dělali debila naprosto systematicky.
Nutili mi leccos a sypaly se z nich různé perly. Naštvaná jsem odjížděly vždycky, ale pamatuju si už jen dvě příhody:

Dva ibuprofeny v různých baleních, stejná účinná látka, stejná gramáž. O dražším prohlašovali, že je "šetrnější na žaludek". Volám dr., co je to za blbost. "Blbost", říká. Lékárnice na to: "ona tomu paní doktorka nerozumí".

Potřebovala jsem gel na dásně pro malé děti, lékárnice vytáhla krabičku a už mi to markuje. Koukám na krabičku, nikde ani slovo o tom, že by to bylo pro děti. Baba si vede svojí "je to pro kojence, když jim rostou zuby". Nezdálo se mi ani to složení, vytáhnu příbalový leták. Baba zasupí.
Pořád nemůžu najít, že by to bylo pro děti. Strčím babě leták. Baba studuje.
"Samozřejmě", povídá "není to tam napsáno právě proto, že je to přímo určeno pro děti!"
Fronta za mnou roste, přiletí kolegyně báby, vyslechne mé protesty a povídá: "Tenhle gel je pro dospělé, ten dětský došel."

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.