Měla jsem ekzem od hlavy až po paty, takže furt rudá a popraskaná, ruce jako stařena, vychrtlá, nemohla jsem dělat většinu věcí co ostatní, jít normálně ven na jaře nebo na podzim nehrozilo, jít pomoct na zahrádku nehrozilo, jet na školu v přírodě nehrozilo... Takže jsem měla ve třídě tak jednu dvě kamarádku a tím to haslo... Došlo to tak daleko, že se mnou kamarádky chodili na autobus, aby mě nebili kluci ze školy...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.