Adelaide, viděla jsem jen část pořadu ale mám stejné pocity jako ty. TO že dítě může mít vadu muselo být vidět i na uzv (zvlášť jestli je ta vada srdíčka vážná) .
Na mě to dělalo stejný dojem když ve stejném pořadu před časem bojovala matka za odškodné, když po té co jí lékaři podvázali vaječníky otěhotněla. Vybojovala si 15000 ale holčičku protáhla NOvou, Bleskem atd. a všude říkela jak moc jí nechce ale co má dělat. Ta holčička byla cca čtyřletá, takže to že se todoví časem (klidně od nějaké dobré duše) jak jí matka prezentovala, je hrozné
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.